Wat doet Slimverhuurd?

Met slimme technologie vernieuwen we het verhuuracceptatieproces.

Verifieer identiteit

Slimverhuurd vraagt de huurder om een foto van hun identiteitsbewijs, gevolgd door een selfie. Met behulp van geavanceerde technologie, detecteert onze software of de selfie overeenkomt met de foto op hun identiteitsbewijs. Daarnaast verifiëren we de data van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen van meer dan 220 landen wereldwijd. 

Dit bespaart u tijd en verlaagt u het risico op identiteitsfraude en operationele inefficiënties.

Controleer gemiddelde maandinkomen

Momenteel wordt huurders gevraagd om bij elke huuraanvraag met een bewijs van inkomen te komen. Wat doen wij? Wij maken een eenmalige koppeling direct met de bank van de huurder om zo het werkelijke inkomen te verifiëren. Dit is mogelijk doormiddel van een beveiligde API, iets wat enkele jaren geleden ondenkbaar was.

Hierdoor is het handmatig controleren van loonstroken niet meer nodig en is er geen mogelijkheid voor fraude.

Verifieer werkgeversdocumenten

Door onze AI-aangedreven documentbeoordeling technologie, zoeken we naar tekenen van digitale manipulatie. We vergelijken ontvangen documenten met onze sjabloondatabase om er zeker van te zijn dat het ingediende document authentiek is. We hebben documenten verzameld van honderden Nederlandse werkgevers.

Dit bespaart u tijd omdat u geen HR-afdelingen meer hoeft te bellen.

Toets kredietwaardigheid

Slimverhuurd voert aanvullende controles uit via derde partijen. Bijvoorbeeld het EDR, welke beschikt over een databank en deskresearchcapaciteit om de financiële draagkracht en betaalmoraliteit van consumenten vast te stellen. Dit bevat incassodata, schuldsaneringen, faillissementen en insolventie uitspraken binnen en buiten Nederland.

Dit zorgt voor een extra vorm van zekerheid zodat u altijd de juiste huurder vindt. 

Een betere manier om huurders te screenen

1 minuut video

Let op!

Slimverhuurd wordt Properize

 


This will close in 0 seconds