Onze oplossing stroomlijnt het verhuurproces

Welke kandidaat-huurder is het beste voor u?

Er is geen eenvoudig antwoord, maar we hebben één ding opgemerkt: traditionele huurder screening bedrijven vereisen verhuurmakelaars om veel taken handmatig te doen en met aanzienlijk AVG-risico. Onze missie is om een efficiëntere manier te creëren om de juiste huurder naar uw huurobject te brengen.

Onze vertrouwde partners​

Werken bij ons

Slimverhuurd is een informele, dynamische en open organisatie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Het bedrijf is eind 2021 opgericht en momenteel werken we vanuit huis.

Af en toe ontmoeten we elkaar in onze kantoren in de startup incubator UtrechtInc, waar we het Tech Validation-programma hebben gevolgd.

Een woord van de oprichters

Ik huurde in 2016 als expat in Nederland... en later ben ik zelf verhuurder geworden. Dat geeft me inzicht in beide kanten van de huurmarkt. Hetgeen wat mij het meest dwars zat, is dat er geen goede oplossingen waren om expats te screenen. De traditionele tools leunen namelijk te zwaar op de Nederlandse databases. Na jaren te hebben gewerkt bij banken, was het tijd om de Slimverhuurd service te lanceren en dit gat in de markt te dichten.

Luis Perez, Mede-oprichter

Sinds jonge leeftijd ben ik actief in het beheer binnen de vastgoedportefeuille van mijn familie. Hierdoor ben ik bekend met de problemen die huurders met zich mee brengen als ze niet kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen. Met Slimverhuurd hebben we een tool ontwikkeld om huurders te screenen op een manier die snel, veilig en gebruiksvriendelijk is.

Roy Zomer, Mede-oprichter

Ik huur al langer dan tien jaar appartementen door heel Europa. Het verbaast me altijd hoe makelaars continu weer vragen om loonstrookjes en andere gevoelige informatie en dit even via e-mail door te sturen. Ik heb onlangs vernomen dat dit niet langer voldoet aan de nieuwe privacy wetgeving. Dit heeft mij ertoe aangezet om Slimverhuurd op te richten: om huurders en verhuurders te helpen alle informatie uit te wisselen op een ‘moet-weten’ basis terwijl ze voldoen aan de wetgeving en de privacy van beide partijen beschermd wordt.

Eduardo Gonzalez, Mede-oprichter

Let op!

Slimverhuurd wordt Properize

 


This will close in 0 seconds